Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Backpack mount clip AA-10 till KeyMission

Nikon Backpack mount clip AA-10 till KeyMission

Artikelnummer: 1036758
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Backpack mount clip till KeyMission 80/170/360

Monteringsklämma för ryggsäck som gör att du kan fästa din KeyMissionkamera på en ryggsäcks axelrem. Perfekt på vandringen och resan och tack vare klämman kan du fästa och ta bort kameran med en enkel rörelse. Om den används med Nikon KeyMission 360 begränsas synfältet av klämman.

Notera: Kräver basadapter AA-1A och stativadapter ET-AA1 vid användning tillsammans med KeyMission 80.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.