Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Base adapter AA-1B till KeyMission 170

Nikon Base adapter AA-1B till KeyMission 170

Artikelnummer: 1036752
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Base adapter till KeyMission 170

Med det här basfästet kan du fästa en KeyMission 170 på en mängd olika tillbehör. Fäst den här smidiga adaptern i kamerans stativgänga, så kan du snabbt sätta dit och ta bort tillbehör via ett snabbfäste. Har en kulled för full och obegränsad rotation av kameran på fästet.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.