Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp MB-D200 till D200

Nikon Batterigrepp MB-D200 till D200

Artikelnummer: 554014
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Batteripacket MB-D200 har en ergonomisk design för extra stadigt grepp och kontroll, även vid fotografering på högkant. Det använder antingen upp till två EN-EL3e eller 6 st. AA batterier. När två EN-EL3e batterier används, används det ena batteriet först, tills det är tomt. I och med detta, kan batteriet ersättas med ett nytt, och fotograferingen kan fortgå. Två kommandorattar och AF-ON knapp finns, och självklart ett extra avtryck. MB-D200 väger ca 230g.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.