Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beredskapsväska CB-N4010SA svart till 1 V3

Nikon Beredskapsväska CB-N4010SA svart till 1 V3

Artikelnummer: 1010901
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Objektiv- och kamerahusfodral i läder som skyddar Nikon 1 V3-kameran med objektiven 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3,5–5,6 PD ZOOM eller 1 NIKKOR 11–27,5mm f/3,5–5,6 på kameran.
Objektivfodralet fästs vid kamerahusfodralet och du kan fotografera med kamerahusfodralet på. Om du fotograferar med ett stativ kan kamerahusfodralet fästas mot stativet för ökad stabilitet. Det här fodralet för kamerahus och objektiv har Nikons logotyp och finns i svart.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.