Blixt SB-N7 svart till Nikon 1

Nikon Blixt SB-N7 svart till Nikon 1

Artikelnummer: 1001212
  • En liten och smidig blixt
  • Blixten drivs av 2st AAA-batterier
  • Vinkla blixten hur du vill, tex upp i taket för ett mjukare ljus
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Nikon SB-N7
En liten och smidig blixt till din Nikon 1-kamera som gör att du enkelt kan kontrollera ljusets riktning. Var kreativ med blixtljuset eller belys föremål vid sämre ljusförhållanden. Vinkla blixten hur du vill, tex upp i taket för ett mjukare ljus. Fäst den på din kamera via multitillbehörsporten. Blixten drivs av 2st AAA-batterier.

Kompabilitet
Nikon 1 kameror med multitillbehörsport

Levereras med:
Nikon SB-N7, Vidvinkelblixtadapter SW-N7, mjuk väska SS-DC1, skydd för monteringsfot BS-N2000
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.