Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt SB-N7 vit till Nikon 1

Nikon Blixt SB-N7 vit till Nikon 1

Artikelnummer: 1001213
  • Liten och smidig
  • Vinklingsbart blixthuvud för att kunna studsa blixten i väggar och tak
  • Drivs av 2 st AAA-batterier
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nikon SB-N7
En liten och smidig blixt till din Nikon 1-kamera som gör att du enkelt kan kontrollera ljusets riktning. Var kreativ med blixtljuset eller belys föremål vid sämre ljusförhållanden. Vinkla blixten hur du vill, tex upp i taket för ett mjukare ljus. Fäst den på din kamera via multitillbehörsporten. Blixten drivs av 2st AAA-batterier.

Kompabilitet
Nikon 1 kameror med multitillbehörsport

Levereras med:
Nikon SB-N7, Vidvinkelblixtadapter SW-N7, mjuk väska SS-DC1, skydd för monteringsfot BS-N2000
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.