Camera Controll Pro II, Mac/Win

Nikon Camera Controll Pro II, Mac/Win

Artikelnummer: 303705
1 959 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Camera Controll Pro II
Detta är ett fjärrfotograferingsprogram för studiofotografering med avancerade visningsfunktioner och stöd för Live-View-funktionen i D3 och D300. Du kan via en USB-anslutning fjärrstyra praktiskt taget alla funktioner (exponering, slutartid, bländare osv.) på andra Nikon D-SLR-kameror från en dator. Om du har en trådlös sändare (tillval) och en kompatibel kamera kan du använda ett trådlöst lokalt nätverk, LAN (Wi-fi), eller en trådlös Ethernet-anslutning. Fotograferingsdata överförs direkt till datorn vilket gör arbetet med att fotografera, föra över bilder och spara både smidigt och lätt.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.