Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

D7200 kamerahus

Nikon D7200 kamerahus

Artikelnummer: 1018039
 • Stor APS-C sensor utan lågpassfilter
 • NFC och Wifi för att snabbt dela dina bilder
 • Autofokus med 51 punkter
 • Dubbla kortplatser
 • Vädertätad
 • Seriebildtagning med 6 bilder per sekund
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

D7200 kamerahus
Kameraväska Retrospective 30 V2.0 pinestone
Laddare Nikon HLX-EL15HP Extreme Power kit
12 769 SEK
D7200 kamerahus
Kameraväska Vision 13 dark olive
Kamerabatteri Extreme HLX-EL15HP motsvarar Nikon
12 184 SEK

DX-format med 24,2 megapixlar
Nikon D7200 är en snabb, mångsidig och uppkopplad systemkamera i DX-format som kommer att ge dig fantastiska bilder och filmer i full HD. Kameran har en exakt motividentifiering ner till -3 EV tack vare det professionella AF-systemet Multi-CAM 3500 II med 51 punkter som låser på motivet, även i mörker.

Det avancerade AF-systemet tillsammans med det stora ISO-omfånget (100-25600) och den snabba serietagningen (6 bps) gör att du kan ta skarpa bilder även i svagt ljus samt spela in klara filmer även på natten. Låt din kreativitetflöda med funktioner som Star Trails och Timelapsefilmer.

Koppla upp med NFC och WiFi
Nikon D7200 har utrustats med både NFC oxh WiFi så att du kan föra över bilder och filmer till din smarta enhet. Du kan även fjärrstyra din kamera direkt från din smartphone eller surfplatta.

Full HD på ditt sätt
I denna systemkamera har alla filminställningar samlats i en särskild filmmeny. Dina filmer i full HD (25p/30p) sparas till dubbla SD-minneskortfack. Du kan filma med automatisk ISO i M-läget för att få jämna övergångar mellan mörja och ljusa områden. D7200 har avancerade ljudkontroller som ger dig möjlighet att välja ljudomfång och reducera vindbrus.

Fördelar:

 • Sensor med 24,2 megapixlar i DX-format
 • EXPEED 4
 • Obegränsad seriebildtagning
 • 7 PictureControl-inställningar
 • Tålig och hållbar
 • Professionell AD-prestanda

[TEXT1014758434]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.