Nikon IR panel SG-3 IR

Nikon IR panel SG-3 IR

IR panel SG-3 IR

Artikelnummer: 306020
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
259 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nikon SG-3 IR
När du använder den inbyggda blixten som master/controller för Nikons Creative Lightning system men inte vill ha med ljuset från den inbyggda blixten kan du enkelt fästa SG-3 IR i kamerans blixtsko och fälla över IR-panelen för att blockera ljuset. IR-signalen går fortfarande fram och tänder den externa blixten.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.