Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska CS-P12 till Nikon 1 / D3300 / D5300 /

Nikon Kameraväska CS-P12 till Nikon 1 / D3300 / D5300 /

Artikelnummer: 1027514
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kameraväska av hög kvalitet från Nikon

Kameraväska i segelduk av hög kvalitet med lock och axelvadd av äkta läder. Väskan är smidig att använda och perfekt för resan. Den har tre olika förslutningssystem och flera fickor för småsaker och tillbehör.

Passar bland annat till:

  • Nikon 1
  • Nikon D3300
  • Nikon D5300
  • Nikon D5500
  • Nikon P900
  • Nikon B700
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.