Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare 10x42 HG L DCF

Nikon Kikare 10x42 HG L DCF

Artikelnummer: 304515

Välj variant

13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nikon 8x42 HG L DCF
Detta är topmodellen i Nikons produktlinje. Den har flera egenskaper som gör den till en av de bästa kikarna på marknaden, bland annat de ljusstarka objektiven med en diameter på 42 mm. Kikaren har en i magnesiumlegering formgjuten kropp vilket gör den stadig och lätt. Gummiförstärkningen ger ett stadigt och bekvämt grepp, samtidigt som den skyddar kikaren mot stötar och den ergonomiska 3D-designen gör kikaren enkel att hantera.

Tack vare Nikons bildutjämningslins och okulardesign ger kikaren dig skarpa, klara bilder ända till linsperiferin,. Slutligen ger Nikons egenutvecklade flerskiktsbeläggning en hög ljusgenomsläppningsförmåga samt minskar reflexer och skuggbilder vilket ger en utmärkt färgåtergivning.


@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.