Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Action EX 16x50 CF

Nikon Kikare Action EX 16x50 CF

Artikelnummer: 311041
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kikare Action EX 16x50 CF
Rengöringskit 4 i 1 Clean kit gul
Stativadapter för Action och Marine
2 888 SEK
Nikon Action EX 16x50 CF
Vattentät (ned till 1 meter under 5 minuter), imfri och kvävgasfylld Nikon-kikare för användning utomhus, med högkvalitativa antireflexbehandlade linser. Gummiförstärkning för stötdömpning ger ett stadigt och bekvämt grepp. Vrid och skjutbara gummiögonkåpor med flerklicksjustering. Optik i ekologiskt glas, fritt från bly och arsenik.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.