Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED kameralampa LD-1000 vit

Nikon LED kameralampa LD-1000 vit

Artikelnummer: 1006748
1 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nikon LED LD-1000
LD-1000 är smidig att ta med sig och är en ljuskälla som lyser med fast sken för närbildsfotografering eller film på nära håll. Den kan både sättas på kameran eller användas fristående och är mycket praktisk för att skapa mer effektfulla bilder. Använd lampan för att motverka platta bilder, mjuka upp skuggiga områden, kompensera motljus eller öka färgdjupet. LED-lampans vinkel kan justeras fritt, även när den är monterad på kameran. Du kan även använda den fristående för att få ännu mer kontroll över ljusets höjd och avstånd från motivet. Är kompatibel med alla kameror som har ett stativfäste.

Levereras med:
SK-1000-fäste, 2 låsskuvar LS-32

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.