Mikrofon ME-W1

Nikon Mikrofon ME-W1

Artikelnummer: 1018041
3 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikons trådlösa mikrofon ME-W1 är en rundupptagande monomikrofon som klarar avstånd upp till 50 meter. ME-W1 består av en sändare och en mottagare och är kompatibel med alla enheter med mikrofonuttag. Kommunikationen mellan enheterna är via bluetooth och drifttiden är ca 3 timmar.

Bägge enheterna tar upp ljud, alltså både sändare och mottagare är försedda med mikrofon. Du kan sedan själv välja att spela in två- eller envägskommunikation. En bra funktion i intervjusituation. Steroinspelning kan ske genom att koppla in mikrofonen ME-1 (följer ej med) till ME-W1.

Levereras med

  • Sändare
  • Mottagare
  • Vindskydd
  • Ljudkabel (3,5 mm)

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.