Nätadapter EH-62F

Nikon Nätadapter EH-62F

Artikelnummer: 306652
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Nätadapter för olika voltstyrkor, används för specifika COOLPIX-kameror för kontinuerlig strömförsörjning direkt från ett eluttag. Idealisk vid användning under längre perioder eller vid nedladdning av bilder till en dator. En strömkontakt som passar i kamerans batterifack medföljer. Kompatibel med 110- 240 volt.

Passar följande kameror:
Nikon Coolpix S1000pj, S620, S630, S640,
S70, S710, S8000
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.