Nätadapter EH-62G

Nikon Nätadapter EH-62G

Artikelnummer: 320003
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Nätadapter, används för specifika Coolpix-kameror för kontinuerlig strömförsörjning direkt från ett eluttag. Perfekt när du behöver använda kameran under längre perioder eller när bilder överförs till en dator. Försedd med strömkontakt som passar i kamerans batterifack.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.