Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nätadapter EH-65A till Coolpix L5/L6

Nikon Nätadapter EH-65A till Coolpix L5/L6

Artikelnummer: 503798
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nikon EH-65A
Gör det möjligt att ge ström till din Coolpix direkt utan att använda batterier enbart genom att koppla strömkabeln direkt till batterihuset.

Passar till följande Coolpix kameror:
Coolpix L3 / L3 Lite / L4 Lite / L5 Silver Lite / L6 Lite / L10 L11 / L12 / L14 / L15 / L16 / L18 / L19 / L20 / / L21 / L22 / P50 / P60
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.