Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Okular FEP-30W

Nikon Okular FEP-30W

Artikelnummer: 1014037
6 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Imfritt zoomokular idealiskt för digiscpoing
Detta zoomokular är för tubkikare i Nikons EDG Fieldscope-serie. Du får en klar och tydlig bild med 30x förstoring vi användning tillsammans med en tubkikare med 85-millimetersobjektiv och 24x förstoring tillsammans med en tubkikare med 65-millimetersobjektiv. Okularet har en bajonettfattning med låsning för snabb och säker montering på tubkikarena i Fieldscope-serien. Dessutom är ögonmusslorna utbytbara för allmän användning eller användning med Nikons Digiscoping-system tillsammans med vissa av Nikons Coolpix-kameror.

De asfäriska linselementen ger en ljus och skarp bild med välbalanserade färger och minimal distorsion. Dessutom är okularet vattentätt ned till två meter under ytan i tio minuter och O-ringstätningen tillsammans med kvävgasfyllningen gör okularet imfritt.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.