Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softavtryckare AR-11 till Df

Nikon Softavtryckare AR-11 till Df

Artikelnummer: 1013243
689 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Mjukavtryckare AR-11
En mjukavtryckare ger dig en mjuk och vibrationsfri slutarfunktion. Du monterar detta tillbehör på din Nikon-kamera via kamerans avtryckaruttag. Mjuktavtryckarens övre yta är gjord av ebonit, vilket gör att det är lättare att trycka ner den och den är bekvämare att använda under längre tid. Eboniten skapar en unik och fyllig textur som med tiden formar sig efter fingret. Det används ofta i avancerade reservoarpennor och munstycken för blåsinstrument som saxofon och klarinett.

Passar följande kameror
  • Nikon Df
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.