Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådlös sändare WT-2

Nikon Trådlös sändare WT-2

Artikelnummer: 503778
7 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
WT-2 har stöd för 802.11b/g för snabbare överföring av bilder, stödjer fler nätverksprotokoll och fler säkerhetsinställningar. En banbrytande funktion är stödet för Trådlös kamerakontroll (Nikon Capture 4.2)

1. IEEE 802.11g kompatibel
2. Trådlös kontroll av D2X
3. Smidigare inställningsmöjligheter
4. Radera Efter Sändning ser till att minneskortet aldrig blir fullt
5. Kompakt och lätt: ca 35 gram
6. Tydlig status LED.
7. EJ kompatibel med D2H.

Mini-antenn WA-S1, USB 2.0 kabel med gummiskydd för D2X

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.