Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare Fieldscope ED50A vinklad grafitgrå

Nikon Tubkikare Fieldscope ED50A vinklad grafitgrå

Artikelnummer: 311044
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Tubkikare Fieldscope ED50A vinklad grafitgrå
Rengöringskit 4 i 1 Clean kit gul
Okular MC II 13-40x/20-60x/25-75x till Fieldscope
8 929 SEK
Nikon Fieldscope ED50-A vinklad
Kamerahuset är kompakt, lätt och vinklat och har en konstruktionen som är vattentät och fylld med nitrogengas. ED-glas (extra låg ljusspridning) och ett avancerat flerlagerskydd ger bättre ljusgenomsläpp för tydliga högupplösta bilder. Det idealiska resesällskapet. Vattentät upp till 1m under 5 minuter. Kompatibel med Nikons Digiscoping-system.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.