Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare Fieldscope EDG 85-A VR

Nikon Tubkikare Fieldscope EDG 85-A VR

Artikelnummer: 1014017
35 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikon Fieldscope EDG 85-A VR

Tubkikare med samma bildstabilisator som finns i Nikons Nikkor VR-objektiv. VR-funktionen kompenserar effektivt för externa vibrationer som orsakas av vind, samt operationer som fokusering, panorering och vinkling. Det ger dessutom mer exakt skärpeinställning även när manuell fokusering används för supertelefoto-digiscoping. EDG VR tubkikare har dessutom Nikons bevisat effektiva ED-glas (extra låg färgspridning) som ger naturlig färgåtergivning och en knivskarp bild. Raka modeller har dessutom takkantsprisma med dielektriska, högreflekterande flerskiktsbeläggningar som ger högre reflektionsgrad och bättre kontrast än någonsin tidigare.

Funktioner

  • VR-funktionen stängs av automatiskt ungefär 30 minuter efter att den har aktiverats (automatisk avstängningsfunktion)
  • Vanliga batterier i AA-storlek används
  • Vattentät (ner till 2 m i 10 minuter)
  • Inbyggd, skjutbar huv skyddar objektivets lins
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.