Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus WP-AA1 till KeyMission 170

Nikon Undervattenshus WP-AA1 till KeyMission 170

Artikelnummer: 1036772
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Undervattenshus till Nikon KeyMission 170

Med din Nikon-actionkamera i det här undervattenshuset kan du filma ner till ett djup på 40 m. För användning tillsammans med vissa KeyMission 170. Det här huset har ett extra batterifack för ett andra batteri (ingår ej). Batteriet i kameran och batteriet i huset fungerar i seriesekvens: när det ena tar slut, tar det andra över. Varför avbryta dykningen bara för att du behöver ett nytt batteri?

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.