Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Anpassningsring M75 46mm

NiSi Anpassningsring M75 46mm

Artikelnummer: 1042844
  • Passar NiSi M75 filterhållare
  • Tillverkad av lätt och korrosionsbeständig aluminiumlegering
  • Svart anodiserad finish

Välj diameter

129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

NiSi Anpassningsring M75 till NiSi M75 filterhållare

NiSi adapterringar som tillåter användning av NiSi M75 filterhållare. Adapterringen är tillverkad av lätt och korrosionsbeständig aluminiumlegering med svart anodiserad finish för bästa hållbarhet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.