Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter Vari orange / blå C-PL 67 mm

NiSi Filter Vari orange / blå C-PL 67 mm

Artikelnummer: 1032638
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Nisi Variabelt Orange / Blå Cikulärt polarisationsfilter 67mm

Cirkulärt polarisationsfilter med färgskiftning i orange och blått. Genom att vrida filtret får du en ökad mättnad av varma eller kalla toner, samtidigt som filtret tar bort polariserat ljus.

Fördelar:

  • Ökar mättnad i orange och blått
  • Begränsar polariserat ljus
  • Multi-lagers coating
  • Tunn design med mjuk hantering och styrspak.

Polarisationsfilter från NiSi tar bort reflekterande ljus från t e x fönster och vattenytor. Detta resulterar i att bildinformationen kan registreras bättre. Användningen av ett sådant filter ger också bättre färgåtergivning och kontrast. Användandet av polarisationsfilter för att intensifiera molnformationer har en dramatisk effekt vid landskapsfotografering. Den blå himlen polariseras mycket mer än det ljus som molnen sprider.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.