Kampanj

Filterhållare 150 till Sigma 14mm f/1,8 Art

NiSi Filterhållare 150 till Sigma 14mm f/1,8 Art

Artikelnummer: 1036571
1 418 SEK1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

BLACK WEEKSpara 25% på NiSi

Kampanjen gäller t.o.m. 30/11. Klicka för fullständig information.
Läs mer

Filterhållare till Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art

Filterhållare för 2 stycken Nisi 150mm filter, speciellt anpassad för Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art.

Objektivets konstruktion med välvd frontlins och avsaknad av filtergärna gör det svårt att montera ND- och GND-filter. Denna filterhållaren är speciellt anpassad för en speciell objektivmodell för att möjliggöra användandet av Nisi 150mm filter.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.