Filterhållare 150 till Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di

NiSi Filterhållare 150 till Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di

Artikelnummer: 1030585
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Filterhållare till Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD

Filterhållare för 3 stycken Nisi 150mm filter, speciellt anpassad för Tamron 15-30mm f/2,8Di VC USD och Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2

Objektivets konstruktion med välvd frontlins och avsaknad av filtergärna gör det svårt att montera ND och GND filter. Denna filterhållaren är speciellt anpassad för en speciell objektivmodell för att möjliggöra användandet av Nisi 150mm filter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.