Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Komplett startkit med ND-filter, polarisationsfilter och hållare

NiSi Filterkit 100 mm System Starter kit II

Artikelnummer: 1034346
 • Komplett starter kit för att fotografera med ND-filter
 • Innehåller ett GND, två ND-filter och en CPL-filter
 • Passar objektiv med 67mm, 72mm, 77mm & 82mm filterdiameter
 • Nisi All-In-One väska ingår
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Filterkit 100 mm System Starter kit II
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
Putsduk mikrofiber large
6 408 SEK
Filterkit 100 mm System Starter kit II
Filter Natural Night 100x100 mm
Rengöringsduk Mikrofiber
8 019 SEK

Låt ditt fotograferande bli ett hantverk med hjälp av fyrkantsfilter 

Komplett kit med V5 Pro filterhållare, ND-filter, graduerat ND-filter, polarisationsfilter, rengöring och transportväska. Kom igång med ditt fotograferande och upptäck hur du kan lyfta dina bilder till en helt annan nivå, med perfekt exponering utan att fuska med bildredigeringsprogram. Låt ditt fotograferande återigen bli ett hantverk! 

Fördelar

 • Komplett kit med V5 Pro filterhållare, ND-filter, graduerat ND-filter, polarisationsfilter, rengöring och transportväska
 • Skapa fantastiska och bilder med långa slutartid och korrekt exponering
 • Balansera ljuset mellan en ljusa himmlar och mörka land-/havsområden
 • Roterbart polarisationsfilter

Filterhållare för 100mm filter och cirkulärt polarisationsfilter 

Filterhållaren klarar av att hantera upp till tre stycken Nisi 100mm filter och ett cirkulärt polariseringsfilter samtidigt. Filterhållaren är tillverkad i aluminium och går att rotera 360 grader. Det polariserade filtret går att rotera oberoende av ND/GND filtren för att du ska få ut maximal effekt av polarisationsfiltret utan att påverka de andra filtren.

Högkvalitativa glasfilter med netutral färgåtergivning

NiSi ND-filter tillverkade av högkvalitativt optiskt glas (inte harts) med nanobeläggning för att förhindra att en enda detalj går förlorad. Vanligtvis när du använder neutrala ND-filter är kameran sårbar för infrarött ljus, vilket kan ge dig färgstick i dina bilder när du fotograferar på en liten bländare. NiSi ND-filter har ett infrarött skyddsbeläggningsskikt för att eliminera det infraröda ljuset genom objektivet för att få den naturliga färgåtergivningen.

Mer kontrast och mindre reflektioner med polarisationsfilter

I filterhållaren kan du montera polarisationsfilret, eller polfilter som det ibland kallas. Det är ett filter som tar bort reflektioner och hjälper dig att få mer färgmättnad i bilden. Fotograferar du natur- och landskapsbilder är detta filter ett måste i kameraväskan. Du kan exempelvis använda polarisationsfilter till att: 
 • Skapa kontrast och färgmättnad i bilderna.
 • Tar bort reflektioner genom glasrutor i byggnader och bilar.
 • Fota genom vatten och få med vad som händer under ytan.
 • Tar bort solstick från exempelvis löv.

ND-filter för långa slutartider

Neutral Density (ND)-filter som jämnt minskar mängden ljus som kommer in i linsen. ND-filter ger dig möjlighet att skapa bilder med längre slutartider eller att du kan använda dig av stora bländare, även i direkt solsken. I detta filterpaket ingår ett ND1000 (10 steg) och ett ND64 (6 steg) som dämpar ljuset mycket effektivt utan att ge några färgstick.

Graduerat ND-filter för att minska skillnaderna mellan ljust och mörkt

Medium Graduated Neutral Density Filter (3 Stop) är ett rektangulärt filter som hjälper till att minska skillnaden mellan mörka och ljusa områden i din bild, exempelvis om du har en ljus himmel, samtidigt som du vill låta marken vara opåverkad för att få en jämnare exponering i alla områden i bilden. Filtret är mörkast i övre kanten och avsmalnar för att försvinna i mitten, med en medelhård kant av övergången mellan det mörka och ljusa området. Ett neutralt ND-filter med en mellanhård övergångslinje är särskilt användbart för bilder som innehåller byggnader, små berg och andra element som sticker ut högt i horisonten. Övergångszonen för ett medium-graduerat filter är 40% mindre än en mjuk GND

Mjuk påse för skyddande filterförvaring

NiSi 100mm-filterpåse för fyra filter är utformad för NiSi 100mm-filtersystem inklusive 100x100mm och 100x150mm. Det kan enkelt monteras på ett stativben för enkel åtkomst och användning och är utformat av ett lätt material som skyddar dina filter. Påsen kan innehålla upp till fyra filter och har filterluckor som håller varje enskilt filter säkert och förhindrar att de repas i påsen.

Glöm inte att när du fotograferar med långa slutartider är det nödvändigt med ett stativ och gärna en fjärrutlösare för att få skarpa bilder.

Levereras med

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.