HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL

NiSi HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL

Artikelnummer: 1032623
  • Vattenavvisande nanobeläggning
  • Ger bättre färgmättnad, eliminerar reflektioner och överstrålning
  • Cirkulärt Polarisationsfilter kombinerat med ND64

Välj diameter

1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL
Putsduk Photo Microklear Cloth
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
1 588 SEK
HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
Putsduk mikrofiber large
1 779 SEK

Cirkulärt Polarisations- och ND64-filter

Multifunktionellt kombinerat C-PL och ND filter. Genom att undvika att stapla både ett ND och ett C-PL filter på varandra minskar du interna reflexer som kan uppstå mellan glaselementen.

Fördelar:

  • Vattenavvisande nanobeläggning
  • Hög upplösning
  • Supertunn ram
  • Eliminerar reflektioner och överstrålning
  • Ger bättre färgmättnad

C-PL Cirkulärt Polarisationsfilter

Polarisationsfilter tar bort reflekterat ljus från t e x fönster och vattenytor. Användningen av ett sådant filter kan ge bättre färgåtergivning och kontrast samt intensifierar molnformationer  och har en dramatisk effekt vid landskapsfotografering.  Polarisationsfilter lyfter också fram den djupa färgen i bladverk genom att reducera blänk och kan reducera oönskad smog vid fotografering av stadsmiljöer.

ND64 Neutralt Gråfilter

Neutral Density eller Gråfilter används för att reducera ljusinsläppet och ge möjligheten att använda länge slutartider eller kortare skärpedjup, beroende på situation. Speciellt användbart vid fotografering av tex vattenfall eller med kort skärpedjup för porträtt i dagsljus.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.