UV-filter Pro Nano HUC 40,5 mm

NiSi UV-filter Pro Nano HUC 40,5 mm

Artikelnummer: 1047820
  • Filtergänga i mässing
  • Optiskt glas
  • 3,5 mm tunn filterring som motverkar vinjettering
  • Vattenavvisande coating

Välj diameter

399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

UV-filter Pro Nano HUC 40,5 mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
758 SEK
UV-filter Pro Nano HUC 40,5 mm
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
Putsduk mikrofiber large
627 SEK

NiSi UV-filter Pro Nano HUC 

UV-filter från NiSi som förbättrar färgåtergivningen och eliminerar oskärpa som orsakas av den ultravioletta strålningen. Ultraviolett ljus är osynligt för ögat och kraftigt förekommande i bergstrakter, kustområden och områden med mycket klar luft. UV-filtren är färglösa och kräver ingen förlängning av exponeringstiden. Vi rekommenderar att ett UV-filter är permanent monterat på objektivet som ett skyddsfilter.

Fördelar:

  • Hög upplösning
  • Minimerar UV-strålning
  • Vatten- och oljeavvisande nanobeläggning
  • Stark och supertunn ram

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.