Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt i60A till Canon

Nissin Blixt i60A till Canon

Artikelnummer: 1029168
 • Hög effekt med ledtal på 60 (vid ISO 100, 200mm zoom)
 • Videobelysning vars uteffekt kan justeras i 9 olika steg
 • Inställningsratt och LCD-skärm med färg för smidig hantering
 • Slutarhastigheter upp till 1/8000 sek
 • Anslutningsmöjlighet till externt batteripack
 • Inbyggd diffusor och medföljande softbox
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kompakt kamerablixt med hög effekt

Nissin i60A har en kompakt storlek samtidigt som den levererar en hög effekt med ledtal på 60 (vid ISO 100, 200mm zoom). Den har en professionell konstruktion och kan roteras horisontellt, 180° till och höger och vänster samt uppåt i 90°. Med ett inbyggt videoljus funderar blixten lika bra till fotografering som till filmning.

 • Ledtal  på 60 (vid ISO 100, 200mm zoom)
 • Slutarhastigheter upp till 1/8000 sek
 • Videobelysning vars uteffekt kan justeras i 9 olika steg
 • Inställningsratt och LCD-skärm med färg för smidig hantering
 • Drivs på 4 st AA-batterier

Hög effekt och anslutningsmöjlighet till externt batteripack

Blixten går att ansluta till en extern strömkälla vilket gör att du kan minska laddningstiden vid oavbruten användning. Den har dessutom stöd för snabb synkronisering och slutarhastigheter upp till 1/8000 sek. i60A har en hållbar blixtsko i metall med en knapp för snabbkoppling. Detta gör den mycket enkel att installera.

Inbyggd diffusor och medföljande softbox

Zoomtäckningen kan justeras automatiskt eller manuellt mellan 24-200 mm och den inbyggda diffusorn ger en täckning på 16 mm. Blixten levereras dessutom med en softbox som mjukar upp ljuset och minskar skuggor i dina bilder. Reflektorkortet går att fälla ut och in även när softboxen sitter på.

Traditionellt (optiskt) trådlöst TTL-läge

Stöder Canon E-TTL/ E-TTL II och kan styras trådlöst med hjälp av Nissin Air 1-sändare (medföljer ej). Blandade slavinställningar erbjuder flexibla blixtkombinationer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.