Fast ljusstarkt objektiv till Fujifilm GFX

Fujifilm GF 45mm f/2,8 R WR

Artikelnummer: 1031552
  • Motsvarar 36mm
  • Vädertätat
  • Bländarring
17 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Fujifilm GF 45mm f/2,8 R WR

Normalobjektiv med Fujifilm GF fattning. Motsvarar 36mm brännvidd och en maximal bländaröppning på f/2.8 och den låga vikten på endast 490g i kombination med objektivets kompakta storlek gör att det passar utmärkt till ögonblicksbilder, reportage och gatufoto.

Objektivet har en optisk design bestående av 11 linselement i 8 grupper inklusive ett asfäriskt- och två stycken ED-linselement för att minimera distorsion samt uppkomsten av kromatisk aberration. Ghost-effekt och linsöverstrålning reduceras effektivt av antireflexbehandlingen Nano-GI (Gradient Index).

Fördelar:

  • Motsvarar 35mm
  • Låsbar bländarring
  • Vädertätat

Fujifilm GF-optik är högkvalitativa objektiv anpassade för Fujifilms GFX-system. Objektivet bygger vidare på arvet ifrån Fujifilms X-serie och har en bländarring med en låsknapp så du inte råkar ändra från A eller C av misstag. C-läget på bländarringen låter dig ställa in bländaren från kamerans inmatningshjul.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.