Fotopapper Glossy Professional, A4

Scandinavian Photo Glossy Professional A4 300gr 50blad

Artikelnummer: 563002
  • Fotopapper med blank yta
  • Syrafritt papper
  • Vikt: 300 gram

Välj variant

379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Glossy Professional A4 300gr 50blad
Skärmaskin Titanium 32CM
Fotoram A4 svart
807 SEK
Glossy Professional A4 300gr 50blad
Fotoram A4 vit
Functional Form Sax 21cm Svart
687 SEK

Fotopapper med blank yta, 300 gram

För att kunna erbjuda högklassigt fotopapper till ett riktigt bra pris så har vi på Scandinavian Photo har tagit fram detta papper som lämpar sig för professionella utskrifter från bläckstråleskrivare avsedda för fotoutskrifter.

Fördelar

  • Fotopapper med blank yta
  • Syrafritt papper
  • Vikt: 300 gram

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.