Panoramaplatta Universal II

Novoflex Panoramaplatta Universal II

Artikelnummer: 1021470
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Panoramaplatta som roterar 360°
Med denna panoramaplatta kommer du att få fantastiska och imponerande panoramabilder då den roterar fritt i 360 grader. Dessutom är plattan utrustad med ett vattenpass som gör att du kan få exakt horisontell riktning. Med den behändiga låsskruven kan du fixera kameran i önskad position.

Plattan kan användas med nästan alla stativhuvuden tack vare fästena 1/4'' och 3/8''.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.