Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativfäste ASTAT-SL till Leica 24-90mm /90-280 mm

Novoflex Stativfäste ASTAT-SL till Leica 24-90mm /90-280 mm

Artikelnummer: 1031272
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativfäste ASTAT-SL

Stativfäste som passar både Leica SL 24-90mm f/2,8-4 och 90-280mm f/2,8-4

Fördelar:

  • Ger bättre balans vid användning av stativ
  • Avlastar kamerans objektivfattning
  • Arca-swiss kompatibel
  • 1/4" och 3/8" gänga i botten

Genom att använda ASTAT-SL på ditt Leica-objektiv vid användning av stativ så flyttar du belastningen ifrån kamerahusets bajonettfattning till stativfästet. Detta ger dig möjlighet till bättre balans när du använder kameran på stativ och sparar även på slitage på kamerahuset. Objektivet går att rotera i stativfästet för fotografering i stående format.

Stativfästet är Arca-swiss kompatibelt och passar därför på en mängd olika stativhuvuden från Benro, Gitzo, Sirui med flera. Utöver det är stativfästet utrustat med en 1/4" gänga och en 3/8" gänga i botten för montering av kameraplattor som inte är arca-swiss kompatibla, till exempel från Manfrotto.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.