2022-02-18

Nyhet! DJI Mini SE

DJI lanserar sin nya instegsdrönare Mini SE. Den kompakta och kraftfulla Mini SE är den perfekta kreativa följeslagaren för dig som är nybörjare och vill fånga ögonblick från ett unikt visuellt perspektiv. Med hjälp av den lättanvända DJI Fly-appen kommer du att kunna njuta av en förenklad flygupplevelse från ett perspektiv som inte liknar något annat. Drönaren ger dig möjlighet att skapa högupplösta bilder och videor som en vanlig kamera inte kan åstadkomma, som du sedan enkelt kan dela i dina sociala medier. I lager nu, köp din DJI Mini SE idag!


Fördelar

  • Ultralätt och vikbar design
  • Upp till 30 minuter flygtid
  • Synsensor
  • GPS-stabilisering 
  • Upp till 2,7K video och 12MP stillbilder
  • Förenklad inspelning och redigering
  • Intelligenta lägen och quickshots

Nästan lika lätt som en smartphone 

Med en vikt på under 249 gram är DJI Mini SE nästan lika lätt som en genomsnittlig smartphone. Detta gör den exceptionellt portabel och placerar den i den lägsta och säkraste viktklassen för drönare. Dess låga vikt gör även att den kan hålla sig i luften längre än liknande drönare på marknaden, och du kan njuta av upp till 30 minuters flygtid med ett fulladdat batteri. DJI Mini SE är därmed den perfekta resepartnern som hjälper dig att fånga varje ögonblick och gör dina vloggar och skejtvideor mer dynamiska än någonsin. 

Låt appen göra jobbet 

DJI Fly-appen erbjuder en enkel och intuitiv användarupplevelse, vilket gör att du kan skapa filmiska bilder med bara några få knapptryck. Den innehåller också Flight Tutorial, vilket är en funktion som hjälper dig att komma igång med din DJI Mini SE på ett snabbt och säkert sätt. Appen erbjuder en mängd olika skaparmallar som genererar fantastiska videor utan större ansträngning. Även nybörjare utan någon tidigare redigeringserfarenhet kan förvandla vilket ögonblick som helst till en hit på sociala medier. DJI Fly-appen ger dig även tillgång till SkyPixel – ett socialt nätverk där du enkelt kan dela dina flygfoton och videor, bläddra bland andra drönarfotografers content och upptäcka populära flygfotograferingsplatser i ditt område.

Oroa dig mindre, flyg mer 

Drönaren är utrustad med ett 360° propellerskydd som skyddar propellrarna och förbättrar flygsäkerheten. Tack vare avancerade sensorer kan DJI Mini SE också sväva med en otrolig precision. Drönaren är även utrustad med en lätt propellerhållare som skyddar dina propellrar från att skadas under transport, och som kan användas för att fästa DJI Mini SE i en väska eller ett bälte. För extra säker flygning kan du också enkelt sakta ner drönarens flyghastighet och rörelser för ytterligare precision och stabilitet. Detta läge är särskilt användbart när du till exempel flyger i trånga eller svårgenomträngliga utrymmen. 

Förvandla varje ögonblick till ett konstverk 

DJI Mini SE låter dig fånga dina bästa familjeögonblick från ett fantastiskt, nytt perspektiv. Den stödjer 12 megapixel flygfoton och 2,7K Quad HD-videor, och tack vare en 3-axlig motoriserad gimbal ger den en överlägsen kamerastabilitet och säkerställer skarpa och högupplösta bilder. Automatiska videor med kamerarörelser på professionell nivå, utan att du behöver göra avancerade manövreringar, är bara några knapptryck bort med drönarens QuickShot-lägen, som inkluderar Dronie, Circle, Helix och Rocket. Välj bara QuickShot-läget du vill ha, så kommer DJI Mini SE att utföra en komplicerad, förinställd rörelse under inspelning. Videon genereras sedan automatiskt så att du direkt kan dela den med dina vänner på sociala medier.

DJI Mini SE vs DJI Mini 2

DJI Mini SE liknar mer den ursprungliga DJI Mavic Mini eftersom den kan filma högupplöst i upp till 2,7K upplösning med upp till 30 bilder per sekund (60 när upplösningen växlas till 1080p), vilket är häpnadsväckande för en drönare av den storleken. DJI Mini 2 är utrustad med en något mer kraftfull kamera som kan spela in 4K Ultra HD-video med upp till 30 bilder per sekund. Flygräckvidden är ett annat område där Mini 2 och Mini SE skiljer sig ganska markant – medan Mini SE stöder upp till 4 kilometer HD-videoöverföring, stöder Mini 2 upp till 10 kilometer HD-videoöverföring.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.