Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-05-15

DJI Osmo Action – fullmatad actionkamera

DJI kliver in i actionkameravärlden på allvar – med den helt nya Osmo Action utmanar de GoPro, som länge varit högst upp på tronen gällande actionkameror och dess utbud. Med gimbalkameran Osmo Pocket visade man innovation med sitt gedigna kamerakunnande och Osmo Action är nästa del i Osmo-serien.


fb-dji_osmo_action-text.jpg

Med 4K-video i 60 fps, HDR, elektronisk bildstabilisering, en framåtvänd LCD-skärm för att filma dig själv och fotografera selfies samt vattentäthet på elva meter är Osmo Action en fullfjädrad kamera, redo för att ta med på nästa äventyr.

Avancerad bildstabilisering

Med en gedigen erfarenhet av gimbal-stabilisering i sina drönare, gimbals och videokameror med Ronin, Phantom och Osmo, tar DJI in avancerad algoritmberäkning i en elektronisk bildstabilisering i nya Osmo Action som resulterar i mjuk och stabil video när du filmar actionfyllda scener.

Mer detaljer med 4K och HDR-video

Med HDR-video fångar du mer detalj i scener som har ett högt dynamiskt omfång mellan skuggor och högdagrar. Tekniken hjälper dig balansera exponeringen mellan det ljusaste och mörka så att du får en mer behaglig och välbalanserad video.

Med 4K-video i maximalt 60 bilder per sekund fångar du klipp med otrolig detaljrikedom och med 8x slow motion i full HD kan du frysa snabba actionsekvenser.

Inte bara en fullmatad videokamera

Med smarta fotofunktioner som timelapse, långa exponeringar samt timer-fotografering är detta mycket mer än "bara" en actionvideokamera - det är ett otroligt kraftfullt kreativt verktyg.

Inbyggd röststyrning

När du inte har möjlighet att nå kameran - till exempel om den sitter fast på din cykelhjälm - kan du kommunicera med Osmo Action via röststyrning för att starta och stoppa inspelning, ta bilder och stänga av enheten.

Stryktålig för alla dina äventyr

Med en vattentäthet på elva meter, ett stryktåligt chassi och arbetstemperatur på -10 grader passar Osmo Action in i alla typer av miljöer. Med en inbyggd kylning behöver du heller inte känna dig begränsad av någon överhettning i enheten.

DJI Mimo för full kontroll

Använd DJI:s app Mimo (samma som för Osmo Pocket) för att överföra dina klipp till din smartphone och snabbt få ut dem till omvärlden via sociala media.

news_20190515-osmoaction5.jpg

Tålig actionkamera från DJI

Vattentät och tålig actionkamera med avancerad bildstabilisering och dubbla skärmar för selfies- och actiontagningar. Släpp loss din kreativitet med DJI Osmo Action!

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.