2021-03-05

Fujifilm GFX100s och GF 80mm f/1,7 R WR i butik!

Nu har vi fått in Fujifilm GFX100s och Fujinon GF 80mm f/1,7 R WR som demoexemplar i vår butik på Vasagatan i Stockholm! Kom in till butiken, testa kameran och ställ alla dina frågor till våra experter. Vi har begränsat antalet personer i butiken, vi erbjuder handsprit och vi håller avstånd, för att du ska få ett tryggt och säkert besök hos oss. Välkommen!


Hitta till butiken!

Fujifilm GFX100s – mer än fullformat

Fujifilm GFX100s är efterträdaren till kameran som recensenter kallat för den bästa kameran som de någonsin testat, GFX100. Den uppdaterade modellen kommer bland annat med ett mindre och lättare kamerahus, 0,5 stegs bättre bildstabilisering och en inbyggd högupplöst elektronisk sökare.

Stor prestanda i ett litet kamerahus

Fujifilm har fokuserat på att göra GFX100s till en mellanformatskamera som är enkel att bära med sig oavsett var du ska fotografera. Skillnaden i vikt är hela 500 gram från föregångaren GFX100. Det inbyggda batterigreppet med två batterier från GFX100 är inte längre kvar, vilket är en bidragande faktor till att höjden på kamerahuset har minskat med ungefär fem centimeter. GFX100s batteri NP-W235 har hög prestanda och kan ta upp till 460 bilder på en laddning, och är samma typ av batteri som Fujifilm X-T4 har.

Likadan toppdisplay som GFX100

Eftersom GFX100s saknar de klassiska Fujifilm-reglagen för slutartid och ISO har kameran utrustats med samma toppdisplay som GFX100, för att du enklare ska kunna se inställningarna. Den har tydliga och användarvänliga menyer som du snabbt kommer att lära dig.

Högupplöst bakbelyst sensor

Trots det mindre kamerahuset hittar du samma typ av högpresterande sensor i GFX100s som i föregångaren. Det är en bakbelyst sensor som tar upp ljus på ett mer effektivt sätt vilket resulterar i renare bildfiler, framförallt vid högre ISO. Upplösningen på 102 megapixlar ger dig mycket detaljrika bilder och filmer som enkelt kan croppas och fortfarande behålla en riktigt bra kvalitet. De informationsrika bildfilerna ger dig möjligheten att återfå skuggiga partier i efterbehandlingen och på så sätt uppnå ett ännu större dynamiskt omfång ur en enda exponering. Det går även att använda den nya pixel shift-tekniken på GFX100s för att ta bilder med 400 megapixlar.

Gör hoppet från fullformat till mellanformat kortare

Fujifilm GFX100s både kommer med exceptionellt bra prestanda och ett attraktivt pris, vilket gör den till en naturlig uppgradering för dig som vill ta steget till mellanformat. Passa på att förbeställa Fujifilm GFX100s hos oss på SP för att vara en av de första som får den! Kameran börjar levereras i slutet av februari 2021.

Fujinon GF 80mm f/1,7 R WR

Ett ljusstarkt normalobjektiv med GF-fattning från Fujifilm som motsvarar cirka 64mm på 35-mm format. Det kommer med en vädertätad konstruktion, en lätt vikt på 796 gram och ger en rik och vacker bakgrundsoskärpa. Detta objektiv passar otroligt bra för att fotografera porträtt med.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn