Hetaste videonyheterna 2021

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro

I februari 2021 lanserades Pocket Cinema Camera 6K Pro – en kompetent 6K-kamera med inbyggda ND-filter och en vinklingsbar HDR-skärm med hög ljusstyrka på 1 500 nits. Kameran har en Super35-sensor med HDR-stöd och full utläsning tillsammans med Dual Native ISO med hög känslighet och stort dynamiskt omfång. Den har dessutom stöd för elektronisk sökare. Om du behöver en kamera i en kompakt och handhållen design som är fullmatad med avancerade filmfunktioner, så är detta är kameran för dig.

Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO

ATEM Mini Extreme ISO tog streamingvärlden med storm i februari 2021. Det är en kompakt bildmixer i bordsformat som kan hantera åtta kameror, två HDMI-utgångar, två USB-C för inspelning, webcam och kontroll. Funktioner som Super Source och Picture in Picture ger dig oändliga möjligheter när du streamar ut till vald plattform och dessutom spelar in med alla åtta kameror samtidigt. Denna bildmixer från Blackmagic Design är ett måste för all typ av streaming, oavsett om du är i en studio eller on location.

Professionella PTZ-kameror från Canon

Canon lanserade en hel produktserie av PTZ-kameror i mars 2021, med bland annat modellerna CR-N500 och CR-N300. Kamerorna är anpassade för inomhusbruk och har avancerad video- och nätverksteknik för att erbjuda högkvalitativ video med kompabilitet för flera olika IP-protokoll – inklusive det nyutvecklade XC-protokollet, som förverkligar ett enkelt och effektivt arbetsflöde för fjärrproduktion. Med Canons PTZ-kameror blir dina produktioner professionella, smidiga och kostnadseffektiva.

DJI Air 2S – kraftfull och kompakt drönare

I april 2021 lanserades DJI Air 2S – en kompakt drönare med kraftfulla funktioner som hjälper dig att skapa den bästa bilden med bara ett knapptryck, oavsett miljö. Drönaren har en kompakt storlek och fördelaktiga egenskaper som 1” CMOS-sensor, 5,4K-video, avancerad Full HD-videoöverföring och säker flygning genom hinderavkänning i fyra riktningar. Air 2S är en perfekt allt-i-ett-drönare som är redo att fånga alla detaljer var du än befinner dig.

GoPro Hero10 med överlägsen hastighet

GoPro lanserade Hero10 i september 2021, där överlägsen hastighet och ultimat lätthet kommer samman i den mest kraftfulla GoPro-kameran någonsin. Tack vare den nya GP2-processorn som är dubbelt så snabb som GP1-processorn som sitter i Hero9, får du 5,3K-video i 60fps och 4K-video i 120fps. 23 megapixlar och förbättrad prestanda i svagt ljus tillsammans med bildstabiliseringen HyperSmooth 4.0 gör att du med Hero10 kan fånga alla actionögonblick och ta stillbilder av högsta kvalitet.

DJI Ronin 4D – videokamera och gimbal i ett

DJI lanserade Ronin 4D i oktober 2021 – det är en revolutionerande produkt som slår samman en videokamera i toppklass med en gimbal. Detta skapar helt nya möjligheter och funktioner som kan ersätta hopbyggda kamerariggar på filminspelningar av alla slag. Ronin 4D kommer i både en 6K-modell och en 8K-modell, som båda har samma typ av stabilisering och funktioner. Du kan även använda tillbehör som videomonitor och focus-puller, som kopplas trådlöst till kameran och har en räckvidd på upp till sex kilometer.

Legendariskt innehåll med DJI Mavic 3

I november 2021 lanserades DJI Mavic 3 – en kraftfull drönare med hela två inbyggda kameror. Drönaren har både en 4/3 CMOS-Hasselbladkamera och en 1/2 CMOS-telekamera inbyggt, vilket ger dig fantastisk bildkvalitet. Tack vare 360 graders hinderavkänning kan du njuta av smidig och mjuk flygning utan risk för kollisioner. För att få den bästa upplevelsen av flygfotografering kan du välja Mavic 3 med paketen Cine Combo eller Fly More Combo.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn