2020-11-26

Kompakta LED-belysningar från SP TECH

Vi har det stora nöjet att presentera våra första SP TECH-produkter som nu kommit in i lager. De två LED-belysningarna är kompakta paneler med en hög diodtäthet som ger ett mycket jämnt ljus och båda belysningarna har inbyggt batteri för att du ska slippa använda lösa batterier. Detta är två olika belysningar som du kan ta med överallt och framförallt har de många användningsområden – allt från streaming, videomöten, vlogg till traditionellt foto- och videoljus för kameror eller mobiltelefoner.


SP Tech L2 RGB LED

Portabel LED med variabel färgtemperatur på ljuset 

SP TECH Mobile LED Light L2 ger dig möjligheter att tillsätta eget ljus när du vloggar, streamar, filmar eller fotograferar. Du kan snabbt anpassa belysningen från att avge ett varmtonat ljus till ett klart dagsljus, allt för att anpassa lampans sken efter din omgivning.

LED-belysningen är kompakt, lite mindre än en iPhone, och kan därför enkelt monteras på en kamera, på en monteringsarm, på ett bordsstativ vid din dator eller varför inte bara hålla den i handen. Mobile LED Light L2 ger dig ett ljus som du enkelt kan dölja för dina tittare och det ger en extra kvalitetskänsla i ditt innehåll med mer optimerat ljus.

Sätt färg på ditt ljus med med RGB Mobile Light L3

Använd SP TECH RGB Mobile Light L3 för att skapa det ljus du behöver oavsett vilken färg eller värme. L3 ger dig inte bara ett vackert dagsljus utan du kan välja mellan alla färger i RGB-skalan. Detta innebär att du kan använda lampan som kamera-, porträtt-, produkt-, webbkamera-, effekt- eller bakgrundsljus – möjligheterna är oändliga!

RGB Mobile Light L3 är inte bara en LED-belysning utan fungerar även som en powerbank. Detta gör att du alltid har ett extra energiförråd med dig för att kunna ladda dina enheter. LED-belysningen har även förprogrammerade effektlägen som simulerar ljuseffekter från blinkande lampor, pulserande färgskala, utryckningsfordon och flera. Upptäck din kreativa sida med RGB Mobile Light L3!  

SP TECH Mobile LED Moblie Light L2 tillsammans med Benro BK15 bordsstativ utgör en utmärkt kombination för att ge lite extra ljus i dina videomöten.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.