2020-04-28

Mavic Air 2 – en ny nivå av portabilitet

Med Mavic Air 2 tar DJI portabiliteten till ännu en ny nivå, då avancerade funktioner komprimeras ned till en mycket liten formfaktor. Med en större 1/2"-sensor, 4K-video i upp till 60fps samt stillbilder i RAW är Mavic Air 2 en drönare av mycket hög klass till ett mycket bra pris. Med en säkrare och smartare flygning genom OcuSync 2.0 för fantastisk räckvidd samt APAS 3.0 som skyddar dig från kollisioner är det en drönare som ger dig maximal kreativitet i ett minimalt paket. DJI Mavic Air 2 förväntas börja levereras redan den 15/5 2020!


 • Upp till 10 km räckvidd med OcuSync 2.0
 • 34 minuters flygtid
 • 1/2"-sensor
 • 48 mpix stillbild
 • 4K 60fps video
 • 1080p-upplösning på din mobiltelefon
 • HDR-video
 • Focus tracking
 • 8K Hyperlapse
 • APAS 3.0 säkerhetssystem för att undvika hinder

4K-video i upp till 60fps

Gör din drönarfilm riktigt mjuk genom att kunna filma i upp till 60 bilder per sekund. Tillsammans med den platta färgprofilen "D-Cinelike" så fångar du ett större dynamiskt omfång som du sedan får större möjligheter med i din redigering. Allt detta ger dig en mycket cinematisk drönarfilm till ditt nästa projekt. Kom ihåg att komplettera med ett ND-filter för att hålla slutartiderna nere, så att du bibehåller mjukheten och rörelseoskärpan i filmen som ger den där extra lilla touchen. Till Mavic Air 2 finns två filterset från DJI - det ena är ND 16/64/256 som passar mycket ljusa miljöer, och det andra ND 4/8/32 som passar mer normala ljusförhållanden. Mavic Air 2 spelar in video i den effektiva video-codecen H.265, så att du kan fånga video i högre kvalitet som tar mindre plats på minneskortet.

HDR-video

För att du ska kunna få så mycket detalj i dina videos som möjligt stödjer Mavic Air 2 HDR-video. Detta gör att du kan fånga ljusa himlar och mörka skuggor, i samma videoklipp. Mavic Air 2 har en Quad Bayer-bildsensor som stackar bilderna på varandra för att producera video med ett högre dynamiskt omfång.

RAW-bilder i 48mpix

Mavic Air 2 fångar RAW-bilder i DNG-format i högupplösta 48mpix genom sin 1/2"-sensor. Producera bilder med stora möjligheter i efterredigeringen genom RAW-formatet och ge dig själv möjligheten att beskära bilden, men bibehålla skärpan.

Drönaren kan, likt sina föregångare, fällas ihop i en mycket kompakt storlek.

Fånga cinematiska klipp

Genom att ha FocusTrack, ActiveTrack 3.0, Spotlight 2.0 samt POI 3.0 är det som att ha ett helt produktionsteam i din hand.

 • ActiveTrack 3.0
  • Följer ditt objekt, medan hinder undviks på ett mjukare sätt än tidigare. Detta gör att ditt objekt får 100% fokus - även när de tillfälligt rör sig bakom till exempel ett träd.
 • Spotlight
  • Låter dig koncentrera på flygningen - välj vad Mavic Air 2 ska tracka så sköter drönaren resten!
 • QuickShots
  • Producera snabba, cinematiska klipp för sociala media. Med ett par snabba klick så skapar Mavic Air 2 en avancerad flygrutt med professionell känsla. Lägg till musik, effekter och filter med förinställningar och dela direkt från din smartphone.

Säkrare flygning med OcuSync 2.0 & APAS 3.0

Genom OcuSync 2.0 har Mavic Air 2 en ny imponerande räckvidd jämfört med sina föregångare. Drönaren skickar videosignal i 1080p på hela 10 km avstånd. Genom detta kan du utforska större ytor med din drönare. Mavic Air 2 känner av sin omvigning i tre riktningar; framåt, bakåt och nedåt genom sina sensorer. Med APAS (Advanced Pilot Assistance Systems) 3.0 så mappar drönaren hinder i sin omgivning för att kunna göra mjuka och pålitliga korrektioner.

Förbättrad batteritid & ny handkontroll

Mavic Air 2 har en imponerande batteritid på 34 minuter, så att du kan fånga mer av det du ser utan att behöva byta batteri lika ofta. Handkontrollen har fått en ny design och har en batteritid på hela 240 minuter. Med ett bekvämare grepp, ett nytt fäste för smartphone samt integrerade antenner är den ett perfekt komplement till din drönare.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.