2019-12-04

Ifootage – nu i lager!

Lagom till julen har vi fått in en stor försändelse av produkter från Ifootage in i vårt lager. Passa på att leta hårda julklappar i antingen aluminium eller kolfiber. Ifootage riktar sitt utbud mot både fotografer och videofotografer som vill ha innovativa produkter med hög kvalitet. Det finns trebensstativ för både foto och video, enbensstativ och sliders i flera olika varianter. Hitta den perfekta julklappen som du tror passar dig eller någon du tycker om.


iFootage Gazelle Tripod series.jpg

Lär känna trebensstativen från Ifootage

Trebensstativen som ingår i Ifootage Gazelle-serie består av två olika varianter, Uprise och FastBowl. Båda modellerna finns i aluminium eller kolfiber och är konstruerade för att återspegla de höga kraven som ställs på modern kamerautrustning och av dig som filmar eller fotograferar. Du kan känna igen stativen från Ifootage genom att de har en robust konstruktion, röda utmärkande detaljer, genomtänkta funktioner och kraftiga snäpplås. Snäpplåsen är betydligt kraftigare än de du finner på vanliga stativ, detta för du att enkelt ska kunna hantera stativet oavsett vart du är eller om du har handskar på dig. 

Skillnader mellan FastBowl och Uprise

  • FastBowl har ett unikt och patenterat snabbkopplingssystem för nivelleringsskålen
  • Uprise har en avtagbar, robust mittpelare och svängbar nivelleringsanslutning.

Det finns sex modeller total i Ifootage Gazelle-serien att välja mellan, var och en ger dig en kombination av styrka, mångsidighet och hållbarhet. Ifootage har även en serie med professionella videostativ, Wild Bull, som du hittar här

Modulära enbenstativ – Ifootage Cobra 2

Ifootage Cobra 2 har en modulär design där du antingen kan använda Cobra 2 som monopod för video med en stativfot för ökad stabilitet eller som enbensstativ med gummifot, för smidigare hantering och mer kompakt storlek. Du kan även montera den avtagbara kameraplattan direkt på stativfoten för att få ett extremt lågt trebensstativ.

Populära sliders och tillbehör för professionella åkningar

Det finns mycket praktiska tillbehör som lyfter dina videor till en helt ny nivå. Med sen slider kan du skapa snygga och profesionella åkningar, utan att behöva lägga tid på att bygga en egen räls eller göra hundratals försök med DIY-lösningar som exempelvis kökshandukar eller skottkärror. Se hur du kan skapa fantastiska åkningar och timelapses med hjälp av Ifootage Mini Complete.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i våra Serviceshoppar i Malmö eller Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.