2019-11-18

Ny fotoservice i samarbete med CEWE!

Tillsammans med CEWE erbjuder vi nu en ny fotoservice där vi hjälper dig att skapa minnesvärda verk av dina digitala bilder. Du kan beställa fotoböcker, fotokalendrar, mobilskal och andra personliga fotoprodukter via en online-tjänst. Det finns även expresskiosker i butikerna i Stockholm och Oslo där du snabbt kan få med dig ett urval av bildprodukter direkt!


Skapa din egen fotobok

Låt kreativiteten flöda och spara dina minnen genom att skapa en unik fotobok! Låt inte semesterbilderna ligga undangömda på en hårddisk, utan sätt samman dem i en fotobok med ett vackert tryckt omslag. Med det enkla designverktyget kan du skapa en fotobok efter dina önskemål och bara fantasin sätter gränser!

Gör en personlig fotokalender

Planera din tid och ha koll på dina aktiviteter med hjälp av en personlig fotokalender. Plocka ut dina favoritbilder, välj format och anpassa layouten efter dina önskemål.

Framkalla bilder online

Bevara dina minnen genom att framkalla dina bilder! Här kan du ladda upp dina bilder och framkalla dem i de flesta storlekar och med möjlighet till flera designer. 

Expresskiosk i Stockholm och Oslo

Printa dina bilder snabbt och enkelt i våra expresskiosker i Stockholm och Oslo! Skriv ut direkt från mobil, USB-minne eller minneskort och välj mellan en rad olika storlekar. I expresskioskerna kan du dessutom skriva ut dina Instagram-bilder, skapa fina temakort och andra personliga bildprodukter.

Expresskiosk banner.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.