2021-02-24

Ny, lätt normalzoom från Sigma!

Sigma introducerar en ny normalzoom till sin contemporary-serie – Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary. Det är ett ljusstarkt objektiv med en slimmad design som prestandamässigt påminner mycket om Sigmas populära 24–70mm f/2,8 DG DN Art. Förhandsboka objektivet hos oss för att vara en av de första som får uppleva det! Leveransstart 12 mars.


news_banner_.jpg

Baserad på Sigmas Art-serie

Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary ger dig den perfekta mixen mellan optisk kvalitet och flexibilitet. Designen på objektivet är baserad på Sigmas prisbelönta 24–70mm f/2,8 DG DN Art, och bland de 16 glaselement som är uppdelade i tolv grupper hittar du tre asfäriska glas, två FDL-glas och två SLD-glas. Konstruktionen reducerar kromatisk och sfärisk aberration, vilket resulterar i en högre bildkvalitet och skärpa. Flares reduceras genom en Nano Porous Coating och det finns även en coating på frontlinsen som är vatten- och oljeavstötande.

Viktiga specifikationer

  • Ljusstarkt objektiv med en konstant bländare på f/2,8
  • Hög skärpa från mitten av bilden ända ut till kanterna
  • Producerat med lätt material – väger endast 470 gram
  • God bildkvalitet med asfäriska glas, FLD-glas och SLD-glas
  • Nio bländarlameller ger en fin bakgrundsoskärpa
  • Närgräns på 38 centimeter
  • Nano Porous Coating reducerar flares
  • Finns både till L-mount och Sony E-mount

Snabb, tyst och exakt autofokus

Den kompakta och lätta designen på Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary gör att objektivet är smidigt att ta med på alla dina fotoäventyr. En bidragande faktor till den lätta konstruktionen är att autofokusen är uppbyggd med endast ett fokuseringselement. Tillsammans med en tyst och exakt STM-motor får du en högpresterande autofokus som dessutom fungerar fint vid videofilmning.

Högkvalitativ konstruktion

Sigma 28–70mm f/2,8 DG DN Contemporary är producerat med fokus på vikt och storlek, för att göra det så portabelt som möjligt. Trots detta har man inte kompromissat med byggkvaliteten – objektivet håller samma höga standard som du hittar i alla Sigmas produkter. Detta är ett perfekt tillskott om du vill ha en högkvalitativ normalzoom till ditt spegellösa system.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn