2019-12-06

Axelväskor från Think Tank

Nu har vi fått in fler väsknyheter från Think Tank i lager. Vi har ett stort utbud av retrospective axelväska, vision och en ny lätt rullväska, en ny serie med objektivväskor som fått dubbla dragkedjor för snabb åtkomst. Upptäck kameraväskor från Think Tank.


Diskret axelväska för kreatören

Think Tank Retrospective är en liten diskret axelväska för dig som inte vill avslöja att du bär runt på kamerautrustning. Det är en mjuk väska med anpassningsbar interiör som har vadderade avgränsare för att skydda din utrustning. Den har även ett vadderat axelband och avtagbart handtag. Det tåliga materialet tillsammans med en genomtänkt design har gjort Retrospective-serien till en av Think Tanks mest populära väskor.

Vision

Vision är en smidig axelväska med inbyggt stativfäste, allvädersskydd och trolleyfäste. Väskan rymmer en fullformatskamera med objektiv och passar utmärkt till både jobb och vardags.

Rullväska i kompakt storlek med maximalt utrymme

Det finns också en ny rullväska i den populära Airport-serien. Think Tank Airport Advantage XT är en något större modell på rullväska än tidigare versionen Airport Advantage. Även denna är speciellt framtagen för att möta flera flygbolags krav på handbagagets storlek. Den är tillverkad i ett slitstarkt material men har samtidigt en lätt konstruktion. Interiören ger dig möjlighet att transportera maximalt med utrustning, trots väskans kompakta design.

Skyddande objektivväskor med dubbla dragkedjor

En objektivväska passar dig som vill packa ner dina objektiv i en vanlig ryggsäck eller om du vill använda väskorna med Think Tanks midjebälten. Väskan har dubbla öppningar vilket gör det mycket enkelt att byta objektiv medan du har väskan fastsatt i bältet, perfekt för fotografer som inte kan ha väskan på sig under en fotografering med ändå behöver ha tillgång till mer än ett objektiv. Väskorna finns i fem olika storlekar för att passa de flesta storlekar av objektiv.

Vill du hitta mer information om våra väskor? 

Att hitta den perfekta kameraväskan kan kännas lite knepigt, men ingen fara, vi samlat information som hjälper dig att hitta väskan som passar dig. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.