2019-03-18

Nyhet! Apple släpper nya produkter

Idag meddelade Apple att de släpper en ny 10,5” iPad Air med en kraftfull prestanda, en uppdaterad iPad Mini samt nya iMac.


iPad Air

Det har funnits tidigare versioner av denna men Apple har namngivit den tredje generationen till iPad Air. Den nya iPad Air är tunnare, lättare och snabbare! Detta är en iPad perfekt för dig som vill arbeta med en minimal packing, ute på resor, uppdrag eller helt enkelt krypa ner i soffan för att arbeta, redigera bilder eller se på film. En glad nyhet är att även iPad Air har fått stöd för Apple pencil (ingår ej).

Ipad Air har en 10,5” retinaskärm med TrueTone, hög ljusstyrka och antireflexbehandling. När det kommer till prestandan har iPad Air ett A12 Bionic-chipp med neural Engine för att du ska kunna använda flera appar samtidigt och ända ha prestanda över.

En glad nyhet är att även iPad Air har fått stöd för Apple pencil. Beställ din iPad Air idag!

iPad Mini

Det är inte bara iPad Air som har fått en ordentlig uppdatering utan även iPad mini. Denna har också fått A12 Bionic-chippet med Neural Engine. iPad mini har en 7,9” Retinaskärm med TrueTone. Precis som iPad Air har iPad mini fått stöd för Apple pencil (ingår ej) vilket gör att du kan måla och redigera direkt på skärmen. iPad mini väger endast 300 gram och är 6,1 mm tunn vilket gör den idealisk vid resor eller ute på drönar uppdrag. Allt för att det ska vara lätt och smidigt.

iMac 27" 5K-retina

Apple iMac är fullpackad med den åttonde generationens processor, ett kraftfullt grafikkort och Fusion Drive lagring. Allt ditt digitala skapande kommer till liv tack vare den höga prestandan och den ljusstarka 5K-retinaskärmen. Detta ger dig prestanda och kreativa möjligheter att foto och film utan att behöva vänta. Allt detta i en snygg stilren enhet som kompletterar ditt skrivbord.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.