2022-06-15

Nyhet! DJI lanserar gimbals och Video Transmitter

DJI lanserar två nya gimbals – RS 3 och RS 3 Pro. Med dessa gimbals kan du enkelt skapa följsamma och stabila videor utan skakningar, samtidigt som du får en flexibel och effektiv fotograferingsupplevelse. RS 3 och RS 3 Pro är tillverkade av kolfiber och kan användas med kameror som väger upp till 3 respektive 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED-touchskärm får du en snabb och tydlig översikt och möjlighet att enkelt växla mellan de olika funktionerna. På ett lätt och elegant sätt levererar RS 3 och RS 3 Pro professionell stabilisering och erbjuder oändligt många kreativa möjligheter. DJI lanserar även DJI Video Transmitter som ger dig ännu bättre överblick och kontroll över din inspelning. Preliminär leveransstart av RS 3 den 23 juni, RS 3 Pro den 29 juni och DJI Video Transmitter i höst. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!


TEMP_RS-3_NEWS.jpg

Tredje generationens RS-stabiliseringsalgoritm

Tack vare nästa generations RS-stabiliseringsalgoritm ger RS 3 och RS 3 Pro dig förbättrad stabilitet i alla scenarier. Fälttester visar att de är 20% mer stabila jämfört med RSC 2, enkelt kan hantera bilder med låg vinkel och kan växla smidigt mellan höga och låga positioner.

1,8" OLED-touchskärm

Jämfört med den svartvita skärmen på föregångaren RSC 2, är RS 3 och RS 3 Pro utrustade med en 1,8 tums OLED-touchskärm i fullfärg, som dessutom är 80% större. Den stöder också de flesta Ronin-appinställningar, vilket ger intuitiv och exakt kontroll tillsammans med det nydesignade användargränssnittet.

Kolfiberkonstruktion ger låg vikt med hög arbetsbelastning

RS 3 och RS 3 Pro-armarna är tillverkade av kolfiber som ger gimbalerna en låg vikt på 1,3 respektive 1,5 kilo, samtidigt som RS 3 klarar av att bära upp kamerautrustning på hela 3 kilo och RS 3 Pro har en maxlastkapcitet på 4,5 kilo. Detta gör att gimbalerna är optimerade för att klara sig utmärkt i väldigt krävande fotograferingsmiljöer.

Tyst och exakt autofokus med DJI RS Focus Motor

Den nyutvecklade DJI RS Focus Motor (köps separat/eller i Combo-paket) ger tre gånger starkare vridmoment (upp till 1 N·m) och minskar hörbart brus med 50%. Fokusmotorn är även utrustad med en snabbkopplingsstruktur, vilket gör att den enkelt kan monteras utan några verktyg för snabbare användning.

Filmisk autofokus med LiDAR Range Finder

Hos RS 3 Pro kan du utnyttja kombinationen av LiDAR Range Finder (köps separat/eller i Combo-paket) med den nya fokusmotorn vilket gör en filmisk autofokus på manuella objektiv möjlig. Tryck på M-knappen på kardanen en gång för att snabbt växla mellan manuell fokus och autofokus, för att möta dina behov på båda lägena utan ansträngning.

DJI Video Transmitter

Med nya DJI Video Transmitter får du tack, vare DJI O3 Pro Video Transmission-tekniken, upp till sex kilometers överföringsintervall – något som skulle vara ofattbart med traditionella lösningar. Förutom 2,4 GHz och 5,8 GHz stödjer DJI Video Transmitter både DFS-frekvensbandet och en AES 256-bitars krypteringsalgoritm, som erbjuder 1080p/60fps till flera fjärrmonitorer samtidigt med betydligt förbättrad säkerhet, stabilitet och antistörningsförmåga.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK