Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-07-17

Nyhet! Dji Ronin-SC

Nyhet! DJI Ronin-SC är en kraftfull och kompakt gimbal anpassad för spegellösa systemkameror. Med egenskaper som vinklad bakre arm för bättre synlighet av skärmen och Force Mobile App som kan styra rörelserna via telefonen är Ronin-SC ett kraftfullt verktyg för videoskapande. Nytt är också att Ronin-SC kan använda Active Track, funktioner tidigare enbart tillgängliga i drönare från DJI.


Fördelar:

  • Anpassad för spegellösa kameror
  • Kompakt och kraftfull
  • Sportmode
  • Lätt installation
  • Fri sikt av skärmen
  • Active Track
  • Tillbehör

Lätt och kompakt

Ronin-SC är designad att ta med överallt, tillverkad i magnesiumlegering och aluminium tillsammans med starka kompositmaterial är det en stadig gimbal på endast 1.1 kg. En modulär design och snabb installation kan du ta med dig Ronin-SC överallt.

Active Track 3.0

Active Track finns nu för första gången i en DJI-gimbal! Använd en telefon monterad på kameran, Ronin App, och Ronin-SC för att automatisk följa motiv och hela tiden få mjuka, stabila rörelser och nya möjligheter att röra dig och fokusera på skapandet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.