2020-01-09

Modulära action- och 360-kameror!


Kombinerad action- och 360-kamera

Insta360 One R Twin har två kameramoduler som du kan byta mellan beroende på vad du vill filma. Välj mellan att filma med 360-modulen för att fånga allt runt om kring dig i 5.7K för att skapa häpnadsväckande filmer och fotografier. Vill du använda den som en traditionell actionkamera kan du byta till vidvinkelmodulen för att filma i 4K för att få kristallklar bild ur ditt egna perspektiv.

Ytterligare två modeller

Utöver One R Twin lanserade Insta360 även ytterligare två modeller. Insta360 One R 4K och Insta360 One R 1-inch som båda är actionkameror med utbytbar kameramodul. Båda har en vidvinkellins för att du ska kunna filma ur dit egna perspektiv och skapa filmer i 4K respektive 5.3K. One R 1-inch skiljer sig däremot i sensorstorlek då den har en sensor på 1 tum.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.