Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2020-01-09

Modulära action- och 360-kameror!


Kombinerad action- och 360-kamera

Insta360 One R Twin har två kameramoduler som du kan byta mellan beroende på vad du vill filma. Välj mellan att filma med 360-modulen för att fånga allt runt om kring dig i 5.7K för att skapa häpnadsväckande filmer och fotografier. Vill du använda den som en traditionell actionkamera kan du byta till vidvinkelmodulen för att filma i 4K för att få kristallklar bild ur ditt egna perspektiv.

Ytterligare två modeller

Utöver One R Twin lanserade Insta360 även ytterligare två modeller. Insta360 One R 4K och Insta360 One R 1-inch som båda är actionkameror med utbytbar kameramodul. Båda har en vidvinkellins för att du ska kunna filma ur dit egna perspektiv och skapa filmer i 4K respektive 5.3K. One R 1-inch skiljer sig däremot i sensorstorlek då den har en sensor på 1 tum.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.