2023-06-08

Nyheter från Apple! MacBook Air 15'' och Mac Studio

Apple presenterade Macbook Air 15'', Mac Studio med M2 Max och Ultra samt gav oss en exklusiv titt på framtiden med helt nya innovationen Vision Pro. Läs mer om produkterna och förboka nya Mac Studio och MacBook Air 15'' redan idag! Säljstart är den 13 juni.


 

 

Ny innovation från Apple – Vision Pro

Apple uppvisade en ny och revolutionerande produkt under sitt event – Vision Pro. Världens första dator som kombinerar VR och AR och samlar allt i ett och samma headset. Skapa en arbetsyta, återupplev minnen och se bio på ett helt nytt och omfattande sätt. Vision Pro styrs via röst, ögon och händer. Den lanseras i USA i början på nästan år för att senare lanseras i fler länder under 2024. Vi på SP ser fram emot att kunna erbjuda Vision Pro för våra kunder när den lanseras i Sverige.

Apple_2x1.png

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK